jueves, 3 de enero de 2013

Això s'acaba...

Aquí acaba aquesta primera etapa del blog, i ho faré fen un petit resum sobre les eines que he utlitzat a les classes de GTIC.

Primer us mostraré una graella que he creat amb les eines utilitzades i les Capacitats adquirides, aquestes capacitats estan relacionades amb unes activitats mentals que cal fer quan utilitzes aquestes eines.

Benjamin Bloom, Doctor de Educació de la Universitat de Chicago, va formular, amb altres col·laboradors, una Taxonomia de dominis de l'aprenentatge. Això vol dir que l'alumne desprès d'haver realitzat un procès d'aprenentatge, l'estudiant deu haver adquirit  unes habilitats i unes capacitats.

A l'any 2000 aquesta Taxonomia va ser modificada ja que es pensava que un dels aspectes claus d'aquesta revisió era el canvi de sustantius per verbs, això significari les accions corresponents en cada categoria.




Aquí us deixo la meva taula:






Aquest document de word l'he pujat a http://es.scribd.com/ una pàgina web que facilita l'opció de penjar graelles i et dona el codi embed per poder penjar-ho al bloc.

Ara us facilitaréuna altre graella on podreu veure 4 metàfores a partir de les quals el professor Charles Crook, Professor de l'escola d'educació de Nottingham, explica com la teconologia ens pot ensenyar o ens pot ajudar a aprendre en funció del paper que juga l'ordinador.





Aqui us deixo també el link al blog d'en Jordi Simón (professor de GTIC) des del qual he extret tota aquesta informació i des de la qual, espero, que podeu consultar-ne més detalls si no us ha quedat gaire clar

http://gestioinformacioeducacio.blogspot.com.es/

Gràcies per la vostre atenció, espero que us hagin servit lesmeves publicacions.