viernes, 16 de noviembre de 2012

Segon dia de la SAE

MNAC: Històries en Relleu.

El segon dia vam anar al MNAC a la tarde i vam podeur gaudir d'una visita guiada enfocada per infants.
va ser una experièndia molt divertida ja que ens sentiem com nens, feiem els que ells haurien de fer en una visita com aquesta i vam poder veure des de un punt de vista diferent l'art.

La meva visita va ser sobre Històries en relleu, és a dir, escultures. Van començar explicant-nos una historia sobre un escultor i un músic, en la qual l'escultor faria a aquest músci tal i com ell el veia i va fer una escultura d'una dona, ja que a ell li provocava aquella sensació.

A partir d'aqui vam començar a treballar el material, per exemple aquella estatua la va fer de fang però com que nosaltres no utilitzariem fang perquè  és una mica difícil que tots tinguèssim fang i és un material que embruta, ens van donar plastelina perquè poguessim explorar amb ella, més tard també vam treballar altres mateials com per exemple el metall, de forma que és un material maleable si el calantem, la nostre guia ens va posar música i ens haviem de moure com si fossim estatues fonent-se.

Això ho vam poder tractar també amb altres materials que ens van deixar al taller del MNAC, on van els nens per fer tallers sobre allò que han vist.


No hay comentarios:

Publicar un comentario